• Irish Vintage's - Tanja Kallila

  Kennelnimeni alle on syntynyt pentueet 2012 “First “-pennut ja 2014 “Celtic”-pennut. (aikaisemmat pennut Jackpot-nimellä 2007 ja 2009) Omia tietojani kasvattajana olen päivittänyt viimeksi huhtikuussa 2016 osallistumalla Suomen kennelliiton “Koirankasvatus tänään” -kursseille. Kasvattajan roolissa on tavoitteeni kasvattaa
  “I-V”-pentueita harkitusti,
  eli Irish Vintage’s pentueita ei suinkaan ole tulossa joka vuosi. Yhteistyötä olen tehnyt kasvatusmielessä myös Saksaan, Unkariin ja Tsekkeihin.

  Perheeseeni kuuluu minun lisäkseni mieheni Sami sekä poikamme Luka. Irskejä löytyy kolme: Viggo, Wintry ja Wilma. Kissoja talossa on kolme ja pihalta löytyy pari kanaa. Asumme maaseudulla Kalannissa Länsi-Suomessa, jossa koiramme viettävät reipasta maalaiselämää rakkaina perheenjäseninä.

  Olen
  Suomen Irlanninterrierit ry:n,
  SuKoKa:n sekä
  Englannin kennelklubin jäsen.

 • Irlanninterrieri - lyhyesti...

  Irlanninterrierit ovat hyvin sopeutuvia, aktiivisia ja älykkäitä koiria, jotka ovat aina valmiina toimintaan. Tylsistyessään ne kyllä keksivät itsekin tekemistä, mutta se ei aina miellytä omistajia.
  Irskit ovat sporttisia, sekä yleisesti ottaen terveitä koiria. Kooltaan ne ovat n.46-50 cm korkeita ja painavat noin 12-18 kg. Turkit ovat karkeita ja punaisia, vehnänpunaisia tai jopa vehnänvärisiä. Turkkeja huolletaan nyppimällä niitä säännöllisesti. Pieni valkoinen merkki rinnassa on ok, mutta kynnet ja kirsun on oltava mustat.
  Irski on monipuolinen ja haasteellinen harrastuskoira, sillä irskin miellyttämishalu ei ole sen vahvin ominaisuus. Kotikoirana ja perheen lemmikkinä reippaasta irskistä on iloa kaikille. Se ei leimaudu vain yhteen ihmiseen vaan on koko perheen koira ja näin ollen se on mielellään mukana kaikissa arkiaskareissa. Ja kun kotona asetutaan aloilleen, niin irskitkin rauhoittuvat ja hakeutuvat mielellään jonkun läheisyyteen rapsutettavaksi.

 • Yhteydenotto - Contact


  Contact primarily by e-mail
  -----------
  Yhteydenotot / kyselyt ensisijaisesti sähköpostilla.

  Kennel Irish Vintge's
  Tanja Kallila
  Palsantie 154,
  23600 KALANTI
  FINLAND

  tanja.kallila@uusikaupunki.fi
  tai irishvintages@gmail.com

  Puh: 040-5266700
  Voit laittaa myös tekstiviestiä!